Jackpotautomater

Det er mange forskjellige automater som kan tilby deg en jackpot. En jackpot er en gevinst du kan vinne som er mye større en alle de andre gevinstene. Derimot er den veldig vanskelig å vinne. På noen automater så konkurrerer du mot andre spillere, mens andre kan du selv vinne en jackpot flere ganger. Den blir altså ikke borte. Det er ingen spesielle automater som tilbyr jackpot. Det kan være på enarmede banditter eller automater med mange hjul og gevinstlinjer.

Det er enorme summer du kan vinne når du får riktig vinnerkombinasjon på hjulene, og det er ikke så lenge siden en mann fra Norge som vant 92 millioner kroner da han stakk av med den progressive jackpoten på Mega Fortune. Det er ikke ofte folk vinner på disse automatene, og det er derfor de vokser seg så store.

Progressive jackpoter

En jackpot kan komme når du minst venter det, og den kan endre livet ditt. Gevinstene kan komme opp i de summene som gjør at du slipper å jobbe for resten av livet ditt. Da snakker vi om de progressive jackpotene. Disse gevinstene er det alle spillerne som spiller på spilleautomaten kan vinne. Disse er veldig vanskelig å vinne, og derfor er summene så store. Denne potten bygger seg større og større, og den slutter ikke å vokse før noen vinner den. Progressive jackpoter kan du finne på mange forskjellige automater. Det kan også være en jackpot på slot-serier, som for eksempel Marvel.

Det er som regel ført opp hva du må gjøre for å vinne disse jackpotene, og så er det bare å smøre seg med tålmodighet, for du vet aldri når den kan dukke opp. Når den progressive jackpoten blir vunnet, så starter den fra bunnen av. Da vokser seg større og større igjen.

Statiske jackpoter

Jackpoter som ikke blir noe større kaller vi for statiske jackpoter. Disse har en fastsatt sum, og den kan man vinne flere ganger på rad hvis man er heldig. Disse gevinstene blir utløst når du får den riktige gevinstkombinasjonen. Alle spillerne som spiller på automaten har muligheten til å vinne denne gevinsten for seg selv. Disse jackpotene er som regel enklere å vinne, men er det til gjengjeld mindre enn de progressive.

Det er mange forskjellige typer av disse jackpotene, men til felles har de at jackpoten er mye større enn de andre gevinstene. Det er ikke dumt av deg å lese litt om de forskjellige automatene for å se hva slags jackpot de tilbyr. Det er ikke alle slots som har en jackpot heller, men de som har det, burde du sjekke ut. Hvis du er på utkikk etter de aller største gevinstene, så bør du satse på de progressive jackpotene som har vært ute lengst. I anmeldelser av spilleautomatene kan du lett se hvilke automater som har hvilke jackpoter. Har du skikkelig flaks, så kan det være du som stikker av med jackpoten. Du kan også bruke dine velkomstbonuser og innskuddsbonuser til å spille på disse automatene, så jackpoten kan du også vinne på penger du har fått fra casinoet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *