Videoautomater

Det er et hav av forskjellige spilleautomater som er av typen videoautomater. Dette er de som har en form for animasjon og grafikk i bevegelse. Her finner man som regel flere hjul og gevinstlinjer. Det er disse som blir utviklet nå for tiden, og det kommer nye hele tiden. Mange har rukket å bli utrolig populære, som Gonzo’s Quest og Jack Hammer-serien. Fordelen med disse videoautomatene er at de ofte har mange forskjellige funksjoner som kan gi deg store gevinster. Bonusspill, free spins og andre funksjoner. Dette varierer, selvfølgelig, for ingen automater er identiske.

Det er mange forskjellige konsepter på spilleautomatene, og mange tar utgangspunkt i kjente filmer eller TV-serier. Flere tar utgangspunkt i mystiske sagaer og sci-fi. Andre igjen finner opp sine egne konsepter fra bunnen – og det er utrolig hva slags ideer de faktisk kommer opp med – noen er rett og slett hysterisk morsomme, andre igjen kan fange deg med fantastisk atmosfære.

Enklere videoautomater

Det er ikke alle automatene som kommer med så mange ekstrafunksjoner og avanserte animasjoner. Dette er fordi at ting skal være så enkelt som mulig for spilleren som bare vil ha et tidsfordriv. De mest avanserte automatene vil gi deg opp til 720 forskjellige måter å vinne på, mens de enkle har 9 gevinstlinjer. Dette trenger ikke å ha noe å si på den totale RTP over tid, men det kan gi deg rimelig forskjellige opplevelser – og her er det helt opp til din smak hva du foretrekker.

Nordmenn generelt foretrekker enarmede banditter, altså enklere spilleautomater, og derfor har flere enklere spilleautomater, slik som for eksempel Big Bang og Starburst gjort enorm suksess her i Norge. Enklere videoautomater vil ofte kunne være så rene at det eneste som skiller dem fra de enarmede bandittene er at de har fem hjul i stedet for tre. Enkle videoautomater tilbyr den rene spilleautomatmoroa, med forbedret grafikk og potensielt bedre gevinstmuligheter.

Videoautomater med bonusspill

De moderne videoautomatene blir bare bedre og bedre når teknologien tar steg framover. Dette gjenspeiler seg i mange funksjoner og bonusspill. Bonusspill er på de fleste slots for tiden, og dette gir deg en ekstra underholdningsverdi når du spiller. Du får også muligheten til å vinne større gevinster uten å satse noe fra egen lomme. Alt du vinner under bonusspill kan du ta med deg tilbake til hovedspillet. Ofte er det slike «click and collect»-bonuser på disse automatene, og det vil si at du skal finne skjulte verdier bak gjenstander. Hvis du bommer på en verdi, så får du ikke fortsette jakten. Det er forskjellige typer av bonuser, men de fleste beror seg på flaks. Videoautomater kan også ha flere bonuser i samme spill, der man kan samle sammen symboler eller verdier.
For at du skal få muligheten til å komme inn i et bonusspill, så må du som regel snurre fram 3 eller flere scatter-symboler på hjulene. Dette vil sende deg direkte inn i et bonusspill, og der samler du gevinster etter beste evne som du kan ta med deg tilbake til hovedspillet. Sjekk ut oversikten over de forskjellige automatene, og du kan lese mer om hva slags bonusspill de kan tilby deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *